Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчова технологія та інженерія». Галузь знань 0517 «Харчова промисловість та пе

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчова технологія та інженерія». Галузь знань 0517 «Харчова промисловість та пе
 
Creator : Власенко В.В.
Фіалковська Л.В
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Викладено рекомендації щодо проведення лабораторних робіт з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю», які включають 16 лабораторних занять (32 години), передбачених курсом.
 
Date 2014-02-26
2014-02-26
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7611
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7611