Методичні вказівки до виконання і оформлення випускних робіт спеціальності 8.09010201 – Технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання і оформлення випускних робіт спеціальності 8.09010201 – Технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр»
|
|
Creator |
Скоромна О. І.
Мазуренко М. О. Гуцол А. В. Бережнюк Н. А. Гуцол Н. В. — |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Запропоновані «Методичні вказівки до виконання і оформлення випускних магістерських робіт…» складені у відповідності з навчальним планом і мають за мету допомогти магістранту-випускнику виконати необхідний об’єм досліджень, розрахунків та інших робіт, а також оформити роботу до захисту та захистити її.
|
|
Date |
2014-03-26
2014-03-26 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7670
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7670
|
|