Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання і оформлення випускних робіт спеціальності 8.09010201 – Технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання і оформлення випускних робіт спеціальності 8.09010201 – Технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр»
 
Creator Скоромна О. І.
Мазуренко М. О.
Гуцол А. В.
Бережнюк Н. А.
Гуцол Н. В.

 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Запропоновані «Методичні вказівки до виконання і оформлення випускних магістерських робіт…» складені у відповідності з навчальним планом і мають за мету допомогти магістранту-випускнику виконати необхідний об’єм досліджень, розрахунків та інших робіт, а також оформити роботу до захисту та захистити її.
 
Date 2014-03-26
2014-03-26
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7670
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7670