Запис Детальніше

Екологічна генетика. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів ІІІ курсу денної та заочної форм навчання за напрямом 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» (ОКР «Бакалавр»)

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічна генетика. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів ІІІ курсу денної та заочної форм навчання за напрямом 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» (ОКР «Бакалавр»)
 
Creator Мамалига В.С.
Ватаманюк О.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Екологічна генетика – це область знань, яка досліджує взаємовплив генетичних процесів і екологічних відносин. При цьому як розділ генетики ця наука опирається на могутню методологію генетичного аналізу і використовує весь методичний арсенал екології.
Генетичний підхід в екологічній генетиці базується на двоєдиній методології генетичного аналізу, який оперує поняттями спадковості і мінливості. При цьому досліджується локалізація генів у геномі, які не лише контролюють успадкування всієї різноманітності ознак і якостей організму, а й обумовлюють всі причини мінливості. Особлива увага при цьому приділяється причинам, механізмам і наслідкам мутаційної мінливості як одному з важливих факторів еволюції.
 
Date 2014-03-26
2014-03-26
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7678
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7678