Машинне доїння корів та первинна обробка молока. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Машини механізми виробничих процесів у тваринництві» для студентів спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції твар
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Машинне доїння корів та первинна обробка молока. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Машини механізми виробничих процесів у тваринництві» для студентів спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції твар
|
|
Creator |
Журенко Ю.І.
Яропуд В.М. — |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Доїння корів - один з найважливіших елементів у єдиній технологічній лінії виробництва молока. На частку цього процесу припадає близько 40 - 45% загальних витрат праці на молочних фермах. Застосування машинного доїння корів полегшує працю доярок, підвищує продуктивність праці, знижує собівартість продукції і дозволяє отримувати молоко високої якості. Доїльні установки повніше механізують процес доїння. Крім того, механізовані в потоці збір молока від кожної корови, транспортування його в молочну, охолодження і короткочасне зберігання. При цьому поліпшуються працю доярок і санітарно-гігієнічні умови, забезпечується отримання молока високої якості. Найменші витрати праці при доїнні досягаються на доїльних установках типу «ялинка» і «карусель».
|
|
Date |
2014-03-26
2014-03-26 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7690
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7690
|
|