Запис Детальніше

Фінансовий аналіз. Навчальна програма дисципліни (типова) для підготовки спеціалістів галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» спеціальності 8.03050901 «Облік і аудит»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фінансовий аналіз. Навчальна програма дисципліни (типова) для підготовки спеціалістів галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» спеціальності 8.03050901 «Облік і аудит»
 
Creator Томчук О.Ф. Скакун Л.А.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Курс «Фінансовий аналіз» - один з основних скла¬дових циклу навчальних дисциплін, вивчення яких спрямоване на забезпечення професійної підготовки фахівців із освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр».
Ця дисципліна має озброїти студентів знаннями з теорії і практики фінансового аналізу, допомогти їм опанувати теоретико-методологічні основи фінансового аналізу; розкрити його сутність і організацію, методи, прийоми і показники, а також сформу¬вати практичні навички здійснення фінансового аналізу. Вона охоплює всі змістовні модулі, визначені анотацією для мінімальної кількості годин, передбачених освітньо-професійною програмою (варіативною частиною).
 
Date 2014-01-29
2014-01-29
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7700
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7700