Запис Детальніше

Методичні вказівки для самостійної роботи студентів 5-го курсу денної та заочної форми навчання за напрямом 0708 «Екологія,» спеціальності 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для самостійної роботи студентів 5-го курсу денної та заочної форми навчання за напрямом 0708 «Екологія,» спеціальності 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»
 
Creator Колісник О.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description На сьогоднішній день технічний прогрес заповнив всі види діяльності людини. Не є винятком і сільське господарство, де за допомогою персональних комп’ютерів та пакетів сучасних програм розробляються і вдосконалюються існуючі технології. Одним із яскравих прикладів є використання точного землеробства. Робочий процес при цьому має такий вигляд: супутник збирає інформацію, програма проводить аналіз і видає кілька можливих варіантів. Сканується кожне конкретне поле, складаються картограми забезпеченості грунтів різними елементами, картограма урожайності, визначається найкращий маршрут руху агрегату. Інформація передається на приймач техніки, яка працює в полі, і автоматично регулює норму внесення добрив, засобів захисту рослин та інші процеси.
 
Date 2011-02-23
2011-02-23
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7708
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7708