Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з професійно – орієнтованої дисципліни «Технологічне обладнання м’ясної та молочної галузі» (Частина 5: Обладнання для термічної обробки м’ясної та молочної продукції) для студентів напрямку підготовки 6.0

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з професійно – орієнтованої дисципліни «Технологічне обладнання м’ясної та молочної галузі» (Частина 5: Обладнання для термічної обробки м’ясної та молочної продукції) для студентів напрямку підготовки 6.0
 
Creator Пазюк В.М.
Пазюк О.Д.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description На харчових виробництвах чисельні технологічні процеси супроводжу-
ються підведенням і відведенням теплоти, тому досить широке застосування
знаходять різноманітні теплообмінні апарати. Для збільшення потужності
харчових підприємств теплообмінні апарати повинні бути ефективними,
компактними, мати невелику металоємність і не виявляти негативний вплив на
якість продуктів, що обробляються.
 
Date 2014-04-30
2014-04-30
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7768
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7768