Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологічне обладнання м’ясної та молочної галузі» (Частина 2: Обладнання ліній забою великої рогатої худоби, свиней та птиці) для студентів напрямку підготовки 6.051701 – харчові технології

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологічне обладнання м’ясної та молочної галузі» (Частина 2: Обладнання ліній забою великої рогатої худоби, свиней та птиці) для студентів напрямку підготовки 6.051701 – харчові технології
 
Creator Пазюк В.М.
Пазюк О.Д.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description В підготовці бакалаврів та спеціалістів з спеціальності 6.051701 «Харчові
технології та інженерія» особливе місце має курс «Технологічне обладнання
м’ясної галузі». В ньому розглядаються основне технологічне обладнання
м’ясної промисловості та технологічні процеси, що відбуваються в них.
Вивчення будови та принципу роботи основного технологічного
обладнання студентами є необхідним теоретичним підґрунтям для практичної
реалізації їх на підприємствах м`ясопереробних та молочних виробництв. Вони
повинні засвоїти необхідні знання і вміти їх практично використовувати,
проводити аналіз існуючого обладнання та самостійно вносити пропозиції по їх
вдосконаленню, що реалізуються в подальшому в розробці та створенні
раціональних конструкцій машин та апаратів.
 
Date 2014-04-30
2014-04-30
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7770
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7770