Запис Детальніше

"Гідродинамічні процеси та обладнання переробних і харчових виробництв" Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентів та заочної форми навчання"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title "Гідродинамічні процеси та обладнання переробних і харчових виробництв" Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентів та заочної форми навчання"
 
Creator Паламарчук І.П.
Янович В.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розділ гідравліки, в якому вивчаються закони руху рідини, називається
гідродинамікою.
Згідно методу Ейлера рух рідкої частинки задається двома параметрами:
її швидкістю і тиском при проходженні через
довільну крапку усередині потоку з координатами x, у, z.
Розрізняють два види руху: несталий і сталий.
 
Date 2014-04-30
2014-04-30
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7785
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7785