"Гідродинамічні процеси та обладнання переробних і харчових виробництв" Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентів та заочної форми навчання"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
"Гідродинамічні процеси та обладнання переробних і харчових виробництв" Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентів та заочної форми навчання"
|
|
Creator |
Паламарчук І.П.
Янович В.П. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Розділ гідравліки, в якому вивчаються закони руху рідини, називається гідродинамікою. Згідно методу Ейлера рух рідкої частинки задається двома параметрами: її швидкістю і тиском при проходженні через довільну крапку усередині потоку з координатами x, у, z. Розрізняють два види руху: несталий і сталий. |
|
Date |
2014-04-30
2014-04-30 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7785
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7785
|
|