"Процеси та обладнання для екстрагування у переробних і харчових виробництвах" Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентів денної та заочної форми навчання
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
"Процеси та обладнання для екстрагування у переробних і харчових виробництвах" Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентів денної та заочної форми навчання
|
|
Creator |
Паламарчук І.П.
Янович В.П. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Екстрагуванням називається процес витягу одного або декількох компонентів із суміші, що знаходиться у твердому або рідкому стані, шляхом обробки розчинником (екстрагентом), вибірковим по відношенню до окремих компонентів. Для наступного виділення цільового компоненту із суміші з екстрагентом використовують випарювання або ректифікацію. |
|
Date |
2014-04-30
2014-04-30 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7786
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7786
|
|