Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з професійно – орієнтованої дисципліни « Технологічне обладнання м’ясної та молочної галузі» Частина 4: Обладнання для подрібнення, перемішування та дозування для студентів напрямку підготовки 6.051701 – х
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з професійно – орієнтованої дисципліни « Технологічне обладнання м’ясної та молочної галузі» Частина 4: Обладнання для подрібнення, перемішування та дозування для студентів напрямку підготовки 6.051701 – х
|
|
Creator |
Пазюк В.М.
Пазюк О.Д. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
В підготовці бакалаврів та спеціалістів з спеціальності 6.051701 «Харчові технології та інженерія» особливе місце має курс «Технологічне обладнання м’ясної галузі». В ньому розглядаються основне технологічне обладнання м’ясної промисловості та технологічні процеси, що відбуваються в них. Вивчення будови та принципу роботи основного технол |
|
Date |
2014-04-30
2014-04-30 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7788
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7788
|
|