Запис Детальніше

Звіт-щоденник проходження виробничої практики з фаху для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки ”бакалавр“ напряму підготовки "Машинобудування та металообробка" спеціальності "Технічні засоби контролю в митних органах"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Звіт-щоденник проходження виробничої практики з фаху для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки ”бакалавр“ напряму підготовки "Машинобудування та металообробка" спеціальності "Технічні засоби контролю в митних органах"
 
Creator Шаманська О.І.
Кормановський С. І.
Спірін А. В.
Твердохліб І.В.
Омельянов О.М.
Рудницький Б.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Виробнича практика складає особливий цикл навчального процесу, направлений на набуття студентами навичок практичної діяльності, закріплення теоретично набутних знань при вивченні дисципліни митного спрямування, необхідних для формування фахівця, що може виконувати свої службові обов’язки на високому професійному рівні. Практичне ознайомлення з технологією митного контролю та оформлення, відповідно до митних режимів. Вимоги митних органів до документів, що подаються, технічного облаштування зон митного контролю (включаючи митні ліцензійні склади, спеціальні митні зони). Порядок реєстрації суб’єктів ЗЕД.
 
Date 2014-04-30
2014-04-30
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7790
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7790