Запис Детальніше

Технологія жирів та жирозамінників. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія жирів та жирозамінників. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Власенко В.В.
Крижак Л.М
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та тимчасової програми з навчальної дисципліни «Технологія жирів і жирозамінників».
 
Date 2014-04-30
2014-04-30
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7799
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7799