Технологія жирів та жирозамінників. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія жирів та жирозамінників. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Крижак Л.М |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та тимчасової програми з навчальної дисципліни «Технологія жирів і жирозамінників».
|
|
Date |
2014-04-30
2014-04-30 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7799
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7799
|
|