Технологія молочної галузі. Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія молочної галузі. Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
|
|
Creator |
Новгородська Н. В.
Новаленко Н. О. — |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У методичних вказівках приведено дослідження процесів молочної промисловості та з вивчення продуктових розрахунків, а також наведено методи дослідження необхідні для виконання даних робіт. Кожна лабораторна робота включає теоретичний виклад матеріалу, опис методики проведення досліджень і завдання. Методичні вказівки призначені для виконання лабораторного робіт з дисципліни «Технологія молочної галузі» для студентів з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія» Опрацювання представлених тем, допоможе студентам краще засвоїти опрацьований теоретичний матеріал. |
|
Date |
2014-05-28
2014-05-28 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7842
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7842
|
|