Запис Детальніше

Технологія молочної галузі. Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія молочної галузі. Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Новгородська Н. В.
Новаленко Н. О.

 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У методичних вказівках приведено дослідження процесів молочної промисловості та з вивчення продуктових розрахунків, а також наведено методи дослідження необхідні для виконання даних робіт. Кожна лабораторна робота включає теоретичний виклад матеріалу, опис методики проведення досліджень і завдання.
Методичні вказівки призначені для виконання лабораторного робіт з дисципліни «Технологія молочної галузі» для студентів з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія»
Опрацювання представлених тем, допоможе студентам краще засвоїти опрацьований теоретичний матеріал.
 
Date 2014-05-28
2014-05-28
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7842
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7842