Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів заочної форми навчання за напрямком підготовки 6.090102 - Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Бакалавр»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів заочної форми навчання за напрямком підготовки 6.090102 - Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Бакалавр»
|
|
Creator |
Мазуренко М. О.
Гуцол Н. В. Фабіянська О. Л. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки містять назви тем, перелік питань та список рекомендованої літератури, винесені на самостійне опрацювання з дисципліни “Технологія виробництва продукції свинарства”. Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.090102 “ТВіППТ” заочної форми навчання.
|
|
Date |
2014-05-28
2014-05-28 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7856
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7856
|
|