Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів заочної форми навчання за напрямком підготовки 6.090102 - Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Бакалавр»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів заочної форми навчання за напрямком підготовки 6.090102 - Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Бакалавр»
 
Creator Мазуренко М. О.
Гуцол Н. В.
Фабіянська О. Л.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки містять назви тем, перелік питань та список рекомендованої літератури, винесені на самостійне опрацювання з дисципліни “Технологія виробництва продукції свинарства”. Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.090102 “ТВіППТ” заочної форми навчання.
 
Date 2014-05-28
2014-05-28
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7856
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7856