Запис Детальніше

Страхування. Програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 0305 «Економіка та підприємництво», напрям підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Страхування. Програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 0305 «Економіка та підприємництво», напрям підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит»
 
Creator Марценюк-Розарьонова О.В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description «Страхування» - це вибіркова навчальна дисципліна циклу професійної підготовки фахівців за напрямом «Економіка і підприємництво», яка вивчає страховий ринок та особливості його функціонування.
Функціонування ринкової економіки зумовлює підвищення ролі страхування. На сучасному етапі виникла необхідність у створенні ефективної системи захисту як фінансів держави, так й інтересів окремих громадян та підприємництва, що неможливо без розвиненого страхового ринку. Становлення та розвиток страхового ринку в Україні безпосередньо пов’язані з ринковими перетвореннями економіки. Страхові процеси відображають реалії і тенденції розвитку вітчизняної економіки. Створення дієвої системи страхового захисту є основою для забезпечення стабільності та ефективності економічних відносин, стабілізації розвитку цілих галузей.
 
Date 2014-06-25
2014-06-25
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/7904
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=7904