Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету ТВіППТ напряму підготовки 6.090120 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету ТВіППТ напряму підготовки 6.090120 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»"
|
|
Creator |
Шевчук Т. В.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Робоча програма з навчальної практики студентам факультету ТВіППТ напряму підготовки 6.090120 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр" спрямовані для закріплення теоретичних знань на практиці в допомогу студентам, що вивчають дисципліну
|
|
Date |
2014-10-29
2014-10-29 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8032
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8032
|
|