Запис Детальніше

Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету ТВіППТ напряму підготовки 6.090120 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету ТВіППТ напряму підготовки 6.090120 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»"
 
Creator Шевчук Т. В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Робоча програма з навчальної практики студентам факультету ТВіППТ напряму підготовки 6.090120 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр" спрямовані для закріплення теоретичних знань на практиці в допомогу студентам, що вивчають дисципліну
 
Date 2014-10-29
2014-10-29
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8032
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8032