Технологія переробки риби. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090201 «Водні біоресурси та аквакультура».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки риби. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090201 «Водні біоресурси та аквакультура».
|
|
Creator |
Новгородська Н. В.
|
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
На сучасному етапі економічного розвитку в умовах ринкової економіки актуальною є проблема найбільш раціонального використання виробничого потенціалу харчових підприємств, у тому числі підприємств, що спеціалізуються по переробці риби та морепродуктів.
|
|
Date |
2014-10-29
2014-10-29 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8038
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8038
|
|