Запис Детальніше

Технологія переробки риби. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090201 «Водні біоресурси та аквакультура».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки риби. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090201 «Водні біоресурси та аквакультура».
 
Creator Новгородська Н. В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description На сучасному етапі економічного розвитку в умовах ринкової економіки актуальною є проблема найбільш раціонального використання виробничого потенціалу харчових підприємств, у тому числі підприємств, що спеціалізуються по переробці риби та морепродуктів.
 
Date 2014-10-29
2014-10-29
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8038
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8038