Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції вівчарства. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами факультету ТВіППТ за напрямом пілготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції вівчарства. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами факультету ТВіППТ за напрямом пілготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
 
Creator Овсієнко С.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Технологія виробництва продукції вівчарства”. Рекомендовано для студентів за напрямом підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
 
Date 2014-11-26
2014-11-26
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8121
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8121