Запис Детальніше

. Технологія виробництва продукції птахівництва. Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.090 102 «ТВіППТ»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title . Технологія виробництва продукції птахівництва. Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.090 102 «ТВіППТ»
 
Creator Царук Л.Л.
Діхтярук Н.С.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва заочної форми навчання у вивченні курсу
“ Технологія виробництва продукції птахівництва ”.
 
Date 2014-11-26
2014-11-26
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8130
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8130