. Технологія виробництва продукції птахівництва. Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.090 102 «ТВіППТ»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
. Технологія виробництва продукції птахівництва. Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.090 102 «ТВіППТ»
|
|
Creator |
Царук Л.Л.
Діхтярук Н.С. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва заочної форми навчання у вивченні курсу “ Технологія виробництва продукції птахівництва ”. |
|
Date |
2014-11-26
2014-11-26 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8130
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8130
|
|