Запис Детальніше

Навчально-методичний посібник для вконання курсового проекту з навчальної дисципліни "Проектування підприємст мясної галузі" для студентів фахового спрямування – галузь знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» ; – н

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчально-методичний посібник для вконання курсового проекту з навчальної дисципліни "Проектування підприємст мясної галузі" для студентів фахового спрямування – галузь знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» ; – н
 
Creator Бандура В. М. .Фіалковська Л.В.
 
Subject Навчально-методичний посібник
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Перед перероб.Вною і харчовою промисловістю поставлена задача підвищення якості продукції, а також розробка і впровадження ресурсо- і енергозберігаючих технологій і технологічного обладнання, покращення санітарно-гігієнічних умов виробництва, техніки безпеки, послідовне скорочення застосування ручної і важкої фізичної праці, а також використання нових конструкційних матеріалів.
 
Date 2014-11-26
2014-11-26
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8147
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8147