Навчально-методичний посібник для вконання курсового проекту з навчальної дисципліни "Проектування підприємст мясної галузі" для студентів фахового спрямування – галузь знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» ; – н
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Навчально-методичний посібник для вконання курсового проекту з навчальної дисципліни "Проектування підприємст мясної галузі" для студентів фахового спрямування – галузь знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» ; – н
|
|
Creator |
Бандура В. М. .Фіалковська Л.В.
|
|
Subject |
Навчально-методичний посібник
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Перед перероб.Вною і харчовою промисловістю поставлена задача підвищення якості продукції, а також розробка і впровадження ресурсо- і енергозберігаючих технологій і технологічного обладнання, покращення санітарно-гігієнічних умов виробництва, техніки безпеки, послідовне скорочення застосування ручної і важкої фізичної праці, а також використання нових конструкційних матеріалів.
|
|
Date |
2014-11-26
2014-11-26 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8147
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8147
|
|