Запис Детальніше

Методичні вказівки з дисципліни біохімія молочних і м'ясних продуктів для студентів денної форми навчання спеціальності 8.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки з дисципліни біохімія молочних і м'ясних продуктів для студентів денної форми навчання спеціальності 8.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Шевчук Т.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки містять назви тем, перелік питань та методики проведення лабораторних занять з дисципліни «Біохімія молочних і м`ясних продуктів», а також список рекомендованої літератури.
Рекомендовано для студентів денної форми навчання напряму спеціальності 8.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
Date 2015-01-28
2015-01-28
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8170
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8170