Запис Детальніше

Харчова хімія. Лабораторний журнал. Для напряму 6.090201 "Готельно-ресторана справа"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Харчова хімія. Лабораторний журнал. Для напряму 6.090201 "Готельно-ресторана справа"
 
Creator Єрмішев О.В. Балух Н.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description 1) Ознайомитися з теоретичним матеріалом, що стосується предмету харчової хімії, її значення в розвитку галузі готельно-ресторанного бізнесу, сировинного господарства, промислової технології, харчової галузі.
2) Поглибити теоретичні знання про біологічну роль білків та їх фізико-хімічні властивості.
3) Набути вміння виконувати експеримент по дослідженню хімічного складу протеїнів та протеїдів.
 
Date 2015-01-28
2015-01-28
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8172
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8172