Харчова хімія. Лабораторний журнал. Для напряму 6.090201 "Готельно-ресторана справа"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Харчова хімія. Лабораторний журнал. Для напряму 6.090201 "Готельно-ресторана справа"
|
|
Creator |
Єрмішев О.В. Балух Н.М.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
1) Ознайомитися з теоретичним матеріалом, що стосується предмету харчової хімії, її значення в розвитку галузі готельно-ресторанного бізнесу, сировинного господарства, промислової технології, харчової галузі. 2) Поглибити теоретичні знання про біологічну роль білків та їх фізико-хімічні властивості. 3) Набути вміння виконувати експеримент по дослідженню хімічного складу протеїнів та протеїдів. |
|
Date |
2015-01-28
2015-01-28 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8172
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8172
|
|