Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за спеціальністю 8.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за спеціальністю 8.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Скоромна О.І.
Польовий Л.В. Власенко В.В. Гуцол А.В. Кучерявий В.П. — |
|
Subject |
Програми вступних фахових випробувань
Програми вступних фахових випробувань/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Освітньо-професійна програма підготовки магістра забезпечує одночасне здобуття повної вищої освіти за спеціальністю та кваліфікації спеціаліста на базі відповідної освітньо-професійної програми підготовки бакалавра. Освітньо-професійна програма підготовки магістра реалізується в університеті. Особи, які успішно пройшли державну атестацію, отримують документи встановленого зразка про здобуття повної вищої освіти за спеціальністю та кваліфікацією магістра технолога-дослідника з виробництва і переробки продукції тваринництва. Освітньо-професійна програма підготовки магістра включає поглиблену фундаментальну, гуманітарну, соціально-економічну, психолого-педагогічну, спеціальну та науково-практичну підготовку. Фахівці, які отримують ОКР «Магістр», можуть продовжити свою підготовку в аспірантурі, а потім - докторантурі для здобуття наукового ступеня кандидата і доктора наук. Випускники всіх освітньо-кваліфікаційних рівнів, а також фахівці з науковими ступенями можуть займатися професійною діяльністю згідно з обраною спеціальністю або напрямом підготовки. |
|
Date |
2015-01-28
2015-01-28 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8173
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8173
|
|