Запис Детальніше

Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за спеціальністю 8.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за спеціальністю 8.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Скоромна О.І.
Польовий Л.В.
Власенко В.В.
Гуцол А.В.
Кучерявий В.П.

 
Subject Програми вступних фахових випробувань
Програми вступних фахових випробувань/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Освітньо-професійна програма підготовки магістра забезпечує одночасне здобуття повної вищої освіти за спеціальністю та кваліфікації спеціаліста на базі відповідної освітньо-професійної програми підготовки бакалавра. Освітньо-професійна програма підготовки магістра реалізується в університеті.
Особи, які успішно пройшли державну атестацію, отримують документи встановленого зразка про здобуття повної вищої освіти за спеціальністю та кваліфікацією магістра технолога-дослідника з виробництва і переробки продукції тваринництва.
Освітньо-професійна програма підготовки магістра включає поглиблену фундаментальну, гуманітарну, соціально-економічну, психолого-педагогічну, спеціальну та науково-практичну підготовку.
Фахівці, які отримують ОКР «Магістр», можуть продовжити свою підготовку в аспірантурі, а потім - докторантурі для здобуття наукового ступеня кандидата і доктора наук.
Випускники всіх освітньо-кваліфікаційних рівнів, а також фахівці з науковими ступенями можуть займатися професійною діяльністю згідно з обраною спеціальністю або напрямом підготовки.
 
Date 2015-01-28
2015-01-28
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8173
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8173