Запис Детальніше

Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямом підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямом підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Скоромна О.І.
Польовий Л.В.
Власенко В.В.
Гуцол А.В.
Кучерявий В.П.

 
Subject Програми вступних фахових випробувань
Програми вступних фахових випробувань/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Ступневість вищої освіти полягає у здобутті різних освітньо-кваліфікаційних рівнів (ОКР) фахівців на відповідних етапах (ступенях) вищої освіти. Ступневість вищої освіти може бути реалізована як через безперервну програму підготовки, так і диференційовано, відповідно до структури ступневості.
На навчання за програмами підготовки бакалаврів за скороченим терміном приймаються особи, які мають ОКР «Молодший спеціаліст» за спорідненими спеціальностями.
 
Date 2015-01-28
2015-01-28
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8175
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8175