Запис Детальніше

Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
 
Creator Скоромна О.І.
Власенко В.В.
Семко Т.В.
Новгородська Н.В.

 
Subject Програми вступних фахових випробувань
Програми вступних фахових випробувань/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Ступневість вищої освіти полягає у здобутті різних освітньо-кваліфікаційних рівнів (ОКР) фахівців на відповідних етапах (ступенях) вищої освіти. Ступневість вищої освіти може бути реалізована як через безперервну програму підготовки, так і диференційовано, відповідно до структури ступневості.
Підготовка фахівців у Вінницькому національному аграрному університеті здійснюється за освітньо-кваліфікаційними рівнями «Молодший спеціаліст», «Бакалавр», «Спеціаліст» і «Магістр» за відповідними освітньо-професійними програмами ступенево або неперервно залежно від вимог до рівня оволодіння сукупністю умінь та навичок, необхідних для майбутньої професійної діяльності.
 
Date 2015-01-28
2015-01-28
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8178
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8178