Методичні вказівки для виконання матеріальних розрахунків м´ясо-жирового виробництва із дисципліни «Технологія м’яса і м’ясних продук-тів»» для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва напряму 8.09010201 «Технологія в
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для виконання матеріальних розрахунків м´ясо-жирового виробництва із дисципліни «Технологія м’яса і м’ясних продук-тів»» для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва напряму 8.09010201 «Технологія в
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Коляновська Л.М. Семко Т.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Викладено рекомендації щодо проведення матеріальних розрахунків м´ясо-жирового виробництва із дисципліни «Технологія м’яса і м’ясних продуктів», для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва напряму 8.09010201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Date |
2015-02-25
2015-02-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8237
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8237
|
|