Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання матеріальних розрахунків м´ясо-жирового виробництва із дисципліни «Технологія м’яса і м’ясних продук-тів»» для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва напряму 8.09010201 «Технологія в

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання матеріальних розрахунків м´ясо-жирового виробництва із дисципліни «Технологія м’яса і м’ясних продук-тів»» для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва напряму 8.09010201 «Технологія в
 
Creator Власенко В.В.
Коляновська Л.М.
Семко Т.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Викладено рекомендації щодо проведення матеріальних розрахунків м´ясо-жирового виробництва із дисципліни «Технологія м’яса і м’ясних продуктів», для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва напряму 8.09010201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8237
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8237