Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Товарознавство харчових продуктів та пакувальних матеріалів» для студентів напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Товарознавство харчових продуктів та пакувальних матеріалів» для студентів напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
 
Creator Коляновська Л.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Пропонований лабораторний практикум призначений для вивчення та практичного освоєння загальних та спеціальних методів аналізу, передбачених нормативною документацією для товарознавчої оцінки якості харчових продуктів.
В кожній роботі вказані мета та завдання роботи, порядок її організації, виділено найважливіші питання, пов`язані з практичним виконанням, метрологією, а також оформленням, опрацюванням та аналізом одержаних результатів.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8238
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8238