Запис Детальніше

Методичні вказівки з навчальної дисципліни "Технологія м"ясної галузі " з організації навчального процесу для студентів вищих аграрних закладів освіти 3-4 рівнів акредитації для підготовки фахівців напрямку 6.051701 "бакалавр"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки з навчальної дисципліни "Технологія м"ясної галузі " з організації навчального процесу для студентів вищих аграрних закладів освіти 3-4 рівнів акредитації для підготовки фахівців напрямку 6.051701 "бакалавр"
 
Creator Власенко В.В.
Фаріонік Т.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У методичних рекомендаціях викладені методики лабораторних досліджень технології м’ясної галузі на відповідність їх вимогам діючої нормативної документації (стандарти, технологічні інструкції, ветеринарно-санітарні правила тощо), а також методи визначення їх сортності та контролю якості, що дає можливість студентам краще засвоїти теоретичний матеріал та отримати практичні навички до праці на виробництві.
Автори вважають, що посібник допоможе студентам отримати відповідні знання за напрямками «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва», «Харчова технологія та інженерія» та бути корисними у роботі спеціалістів м`ясопереробних підприємств.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8241
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8241