Методичні вказівки з навчальної дисципліни "Технологія м"ясної галузі " з організації навчального процесу для студентів вищих аграрних закладів освіти 3-4 рівнів акредитації для підготовки фахівців напрямку 6.051701 "бакалавр"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки з навчальної дисципліни "Технологія м"ясної галузі " з організації навчального процесу для студентів вищих аграрних закладів освіти 3-4 рівнів акредитації для підготовки фахівців напрямку 6.051701 "бакалавр"
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Фаріонік Т.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У методичних рекомендаціях викладені методики лабораторних досліджень технології м’ясної галузі на відповідність їх вимогам діючої нормативної документації (стандарти, технологічні інструкції, ветеринарно-санітарні правила тощо), а також методи визначення їх сортності та контролю якості, що дає можливість студентам краще засвоїти теоретичний матеріал та отримати практичні навички до праці на виробництві. Автори вважають, що посібник допоможе студентам отримати відповідні знання за напрямками «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва», «Харчова технологія та інженерія» та бути корисними у роботі спеціалістів м`ясопереробних підприємств. |
|
Date |
2015-02-25
2015-02-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8241
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8241
|
|