Мікробіологія. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції твар
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологія. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції твар
|
|
Creator |
Власенко В. В.
Блащук В.В. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Мікробіологія» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавр напряму 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Мета дисципліни - формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних знань і практичних навичок з питань систематики, морфології, фізіології, екології, генетики мікроорганізмів, виникнення і поширення інфекційних захворювань, механізму формування імунітету, методів лабораторного аналізу мікрофлори кормів, молочнокислих продуктів, м`яса, яєць, сільськогосподарської та промислової сировини рослинного і тваринного походження. |
|
Date |
2015-02-25
2015-02-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8243
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8243
|
|