Запис Детальніше

Мікробіологія. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції твар

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологія. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції твар
 
Creator Власенко В. В.
Блащук В.В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Мікробіологія»
складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавр
напряму
6.090102
«Технологія
виробництва
і
переробки
продукції
тваринництва».
Мета дисципліни - формування у майбутніх фахівців глибоких
теоретичних знань і практичних навичок з питань систематики, морфології,
фізіології, екології, генетики мікроорганізмів, виникнення і поширення
інфекційних
захворювань,
механізму
формування
імунітету,
методів
лабораторного аналізу мікрофлори кормів, молочнокислих продуктів, м`яса,
яєць, сільськогосподарської та промислової сировини рослинного і тваринного
походження.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8243
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8243