Запис Детальніше

Мікробіологія. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання освітньо- кваліфікаційного рівня «Бакалавр за напрямом підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологія. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання освітньо- кваліфікаційного рівня «Бакалавр за напрямом підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа».
 
Creator Власенко В.В.
Блащук В.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дисципліна "Мікробіологія" - одна з основних біологічних дисциплін,
яка вивчається студентами факультету технології виробництва і переробки
продукції тваринництва.
Мета - формування у студентів системи знань з основ мікробіології,
засвоєння
морфологічних,
фізіологічних
і
культуральних
ознак
мікроорганізмів;
вивчення
біохімічних
процесів,
зумовлених
їх
життєдіяльністю; визначення ролі мікроорганізмів у кругообігу речовин у
природі, зміні якості харчових продуктів і непродовольчих товарів при
зберіганні.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8244
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8244