Технічна мікробіологія. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо- кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки – 6.051701 – «Харчові технології та інженерія».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технічна мікробіологія. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо- кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки – 6.051701 – «Харчові технології та інженерія».
|
|
Creator |
Власенко В. В.
Блащук В. В. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Технічна мікробіологія» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавр напряму – 6.051701 – «Харчові технології та інженерія». Предметом вивчення навчальної дисципліни є систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів сировини та харчових продуктів, значення різних видів мікроорганізмів у формуванні якості та безпеки готових харчових продуктів, особливості мікробіологічних процесів, які зумовлені технічно важливими, санітарно-показовими, умовно-патогенними і патогенними мікроорганізмами, основними мікробіологічними показниками різних продуктів згідно з чинними в Україні нормативними документами. |
|
Date |
2015-02-25
2015-02-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8245
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8245
|
|