Запис Детальніше

Технічна мікробіологія. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо- кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки – 6.051701 – «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технічна мікробіологія. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо- кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки – 6.051701 – «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Власенко В. В.
Блащук В. В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Технічна
мікробіологія» складена відповідно до освітньо-професійної програми
підготовки бакалавр напряму – 6.051701 – «Харчові технології та інженерія».
Предметом вивчення навчальної дисципліни є систематика, морфологія
та біологічні властивості мікроорганізмів сировини та харчових продуктів,
значення різних видів мікроорганізмів у формуванні якості та безпеки готових
харчових продуктів, особливості мікробіологічних процесів, які зумовлені
технічно
важливими,
санітарно-показовими,
умовно-патогенними
і
патогенними мікроорганізмами, основними мікробіологічними показниками
різних продуктів згідно з чинними в Україні нормативними документами.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8245
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8245