Запис Детальніше

Технічна мікробіологія. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051701 – «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технічна мікробіологія. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051701 – «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Власенко В.В.
Блащук В.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дисципліна "Технічна мікробіологія" - одна з основних біологічних
дисциплін, яка вивчається студентами факультету технології виробництва і
переробки продукції тваринництва.
Мета - формування у студентів системи знань з основ мікробіології,
засвоєння
морфологічних,
фізіологічних
і
культуральних
ознак
мікроорганізмів;
вивчення
біохімічних
процесів,
зумовлених
їх
життєдіяльністю; визначення ролі мікроорганізмів у кругообігу речовин у
природі, зміні якості харчових продуктів і непродовольчих товарів при
зберіганні.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8246
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8246