Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
|
|
Creator |
Новгородська Н. В.
Соломон А. М. — |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки призначені для виконання практичних занять з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» для студентів з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія» Опрацювання представлених тем, допоможе студентам краще засвоїти опрацьований теоретичний матеріал. |
|
Date |
2015-02-25
2015-02-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8247
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8247
|
|