Запис Детальніше

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Методичні вказівки до проведення практичних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Новгородська Н. В.
Соломон А. М.

 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки призначені для виконання практичних занять з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» для студентів з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія»
Опрацювання представлених тем, допоможе студентам краще засвоїти опрацьований теоретичний матеріал.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8247
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8247