Запис Детальніше

Технологія переробки риби. Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090201 «Водні біоресурси

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки риби. Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090201 «Водні біоресурси
 
Creator Новгородська Н. В.

 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки призначені для виконання лабораторного робіт з дисципліни «Технологія переробки риби», орієнтовані на отримання навичок практичної дослідницької роботи і закріплення як прикладних так і техніко-технологічних знань з досліджуваної дисципліни (її розділу), із застосуванням відповідного навчально-лабораторного обладнання, сучасних методик і підходів, препаратів і біологічного матеріалу.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8248
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8248