Технологія переробки риби. Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090201 «Водні біоресурси
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки риби. Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090201 «Водні біоресурси
|
|
Creator |
Новгородська Н. В.
— |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки призначені для виконання лабораторного робіт з дисципліни «Технологія переробки риби», орієнтовані на отримання навичок практичної дослідницької роботи і закріплення як прикладних так і техніко-технологічних знань з досліджуваної дисципліни (її розділу), із застосуванням відповідного навчально-лабораторного обладнання, сучасних методик і підходів, препаратів і біологічного матеріалу.
|
|
Date |
2015-02-25
2015-02-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8248
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8248
|
|