Методичні вказівки по розрахункам харчової галузі з дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів» для студентів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки по розрахункам харчової галузі з дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів» для студентів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
|
|
Creator |
Семко Т.В.
Коляновська Л.М. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні рекомендації розроблені для навчальної програми курсу «Технологія молока та молочних продуктів » для студентів денної і заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
|
|
Date |
2015-02-25
2015-02-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8252
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8252
|
|