Запис Детальніше

Методичні вказівки по розрахункам харчової галузі з дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів» для студентів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки по розрахункам харчової галузі з дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів» для студентів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
 
Creator Семко Т.В.
Коляновська Л.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації розроблені для навчальної програми курсу «Технологія молока та молочних продуктів » для студентів денної і заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8252
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8252