Запис Детальніше

Організація міжнародних розрахункових операцій. Програма навчальної дисципліни для напряму підготовки 8,03050301 "Міжнародна економіка" галузь знань 0305 "Економіка та підприємництво"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація міжнародних розрахункових операцій. Програма навчальної дисципліни для напряму підготовки 8,03050301 "Міжнародна економіка" галузь знань 0305 "Економіка та підприємництво"
 
Creator Фостолович В.А.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дисципліна «Організація міжнародних розрахункових операцій» є невід`ємною частиною підготовки фахівця з міжнародної економіки. Основою курсу є методи організації розрахункових операцій в міжнародному бізнесі та забезпечення зовнішньоекономічних зв’язків між партнерами різних кран, які активно використовуються в практиці міжнародних відносин в країнах з розвиненою економікою. Постійно зростаючий інтерес до міжнародних розрахункових операцій і багатовимірного аналізу в економіці пояснюється перш за все широкими можливостями моделювання та здійснення міжнародних розрахунків в міжнародній торгівлі, зв’язках, партнерстві. Крім того, без базових знань по організації міжнародних розрахункових операцій просто не може розвиватися сучасна економіка.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8268
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8268