Запис Детальніше

Техноекологія. Методичні вказівки для проведення навчальної роботи студентами заочної форми навчання при підготовці бакалаврів агрономічного факультету напряму 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Техноекологія. Методичні вказівки для проведення навчальної роботи студентами заочної форми навчання при підготовці бакалаврів агрономічного факультету напряму 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».
 
Creator Ткачук О.П.
Тітаренко О.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У зв’язку зі значним зростанням чисельності нашої планети відповідно зростають і потреби людей, причому вищими темпами, внаслідок розширення асортименту, кількісного та якісного зросту благ. Задовольнити ці потреби можна тільки за рахунок розвитку виробництва, а цей розвиток неможливий без використання природи і її різноманітних ресурсів. Щорічно людство вилучає з природного середовища десятки мільярдів тонн природної речовини – це вугілля та руда, нафта і газ, різноманітні будівельні матеріали, водні та харчові ресурси, кисень та інші газоподібні сполуки, деревина тощо.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8291
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8291