Запис Детальніше

Техноекологія. Методичні вказівки для проведення самостійної роботи студентами при підготовці бакалаврів агрономічного факультету напряму 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Техноекологія. Методичні вказівки для проведення самостійної роботи студентами при підготовці бакалаврів агрономічного факультету напряму 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».
 
Creator Ткачук О.П.
Тітаренко О.М.
 
Subject Методичні вказівки

 
Description У зв’язку зі значним зростанням чисельності нашої планети відповідно зростають і потреби людей, причому вищими темпами, внаслідок розширення асортименту, кількісного та якісного зросту благ. Задовольнити ці потреби можна тільки за рахунок розвитку виробництва, а цей розвиток неможливий без використання природи і її різноманітних ресурсів. Щорічно людство вилучає з природного середовища десятки мільярдів тонн природної речовини – це вугілля та руда, нафта і газ, різноманітні будівельні матеріали, водні та харчові ресурси, кисень та інші газоподібні сполуки, деревина тощо. Більш того, з розвитком виробництва стає очевидним обмеженість традиційних природних багатств суходолу, ресурсів світового океану та космічного простору.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8293
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8293