Запис Детальніше

Етика бізнесу та управління. Методичні вказівки для бакалаврів напрямів підготовки: 6.030601 – «Менеджмент», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Етика бізнесу та управління. Методичні вказівки для бакалаврів напрямів підготовки: 6.030601 – «Менеджмент», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»
 
Creator Клибанівська Т.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки з вивчення дисципліни „Етика бізнесу” складені відповідно до програми підготовки бакалаврів з напрямів підготовки: 6.030601 – «Менеджмент», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа».
Методичні вказівки сформовано відповідно до модульної-кредитної системи, запропоновано плани семінарських занять, наведено запитання для повторення й обговорення, що сприяє самоконтролю засвоєних знань; літературу.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8319
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8319