Етика бізнесу та управління. Методичні вказівки для бакалаврів напрямів підготовки: 6.030601 – «Менеджмент», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Етика бізнесу та управління. Методичні вказівки для бакалаврів напрямів підготовки: 6.030601 – «Менеджмент», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»
|
|
Creator |
Клибанівська Т.М.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки з вивчення дисципліни „Етика бізнесу” складені відповідно до програми підготовки бакалаврів з напрямів підготовки: 6.030601 – «Менеджмент», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа». Методичні вказівки сформовано відповідно до модульної-кредитної системи, запропоновано плани семінарських занять, наведено запитання для повторення й обговорення, що сприяє самоконтролю засвоєних знань; літературу. |
|
Date |
2015-02-25
2015-02-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8319
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8319
|
|