Основи т варинництв а . П рограма навчальної дисц ипліни напряму підготов ки 6.0 517 01 « Харчові технології та інженерія » у аграрних вищих навчальних закладах ІІІ - І V рівнів акредитації
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основи т варинництв а . П рограма навчальної дисц ипліни напряму підготов ки 6.0 517 01 « Харчові технології та інженерія » у аграрних вищих навчальних закладах ІІІ - І V рівнів акредитації
|
|
Creator |
Бережнюк Н.А.
|
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Програма навчальної дисципліни «Основи тваринництва» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спрямована на організацію вивчення матеріалу і одержання практичних знань, необхідних для майбутнього спеціаліста. Програма включає перелік основних розділів дисципліни, лекцій та лабораторних занять, розподіл навчального часу, а також список рекомендованої літератури.
|
|
Date |
2015-02-25
2015-02-25 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8385
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8385
|
|