Запис Детальніше

Основи т варинництв а . П рограма навчальної дисц ипліни напряму підготов ки 6.0 517 01 « Харчові технології та інженерія » у аграрних вищих навчальних закладах ІІІ - І V рівнів акредитації

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи т варинництв а . П рограма навчальної дисц ипліни напряму підготов ки 6.0 517 01 « Харчові технології та інженерія » у аграрних вищих навчальних закладах ІІІ - І V рівнів акредитації
 
Creator Бережнюк Н.А.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Програма навчальної дисципліни «Основи тваринництва» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спрямована на організацію вивчення матеріалу і одержання практичних знань, необхідних для майбутнього спеціаліста. Програма включає перелік основних розділів дисципліни, лекцій та лабораторних занять, розподіл навчального часу, а також список рекомендованої літератури.
 
Date 2015-02-25
2015-02-25
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8385
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8385