Технологія мясної галузі. Методичні вказівки для виконання самостійних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.050701 Харчові технології та інженерія
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія мясної галузі. Методичні вказівки для виконання самостійних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.050701 Харчові технології та інженерія
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Фаріонік Т.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Дисципліна "Технологія м’ясної галузі" займає важливе місце у формуванні знань кваліфікованих фахівців з питань забою та первинного перероблення худоби і птиці, консервування, зберігання, транспортування відповідно до вимог чинних державних стандартів та іншої нормативної документації розроблення та впровадження в умовах виробництва вітчизняних і зарубіжних високоефективних енергозберігаючих та безвідходних технологій з переробки м’ясної сировини. Вирішення цих завдань дасть можливість розширення асортименту, поліпшення якості готових м’ясних виробів та їх конкурентної спроможності в умовах ринкових відносин.
|
|
Date |
2014-10-29
2014-10-29 2014 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8472
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8472
|
|