Запис Детальніше

Технологія мясної галузі. Методичні вказівки для виконання самостійних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.050701 Харчові технології та інженерія

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія мясної галузі. Методичні вказівки для виконання самостійних робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.050701 Харчові технології та інженерія
 
Creator Власенко В.В.
Фаріонік Т.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дисципліна "Технологія м’ясної галузі" займає важливе місце у формуванні знань кваліфікованих фахівців з питань забою та первинного перероблення худоби і птиці, консервування, зберігання, транспортування відповідно до вимог чинних державних стандартів та іншої нормативної документації розроблення та впровадження в умовах виробництва вітчизняних і зарубіжних високоефективних енергозберігаючих та безвідходних технологій з переробки м’ясної сировини. Вирішення цих завдань дасть можливість розширення асортименту, поліпшення якості готових м’ясних виробів та їх конкурентної спроможності в умовах ринкових відносин.
 
Date 2014-10-29
2014-10-29
2014
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8472
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8472