Запис Детальніше

Основи тваринництва. Методичні вказівки для лабораторно-практичних занять студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи тваринництва. Методичні вказівки для лабораторно-практичних занять студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
 
Creator Бережнюк Н. А.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки відповідають діючій програмі дисципліни «Основи тваринництва». При вивченні дисципліни студенти знайомляться з основами технологій виробництва різних видів продукції тваринництва та мають змогу виконувати розрахункові і практичні завдання з питань ведення тваринницької галузі.
Розраховані на студентів з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Date 2015-04-29
2015-04-29
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8530
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8530