Основи тваринництва. Методичні вказівки для лабораторно-практичних занять студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основи тваринництва. Методичні вказівки для лабораторно-практичних занять студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
|
|
Creator |
Бережнюк Н. А.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки відповідають діючій програмі дисципліни «Основи тваринництва». При вивченні дисципліни студенти знайомляться з основами технологій виробництва різних видів продукції тваринництва та мають змогу виконувати розрахункові і практичні завдання з питань ведення тваринницької галузі. Розраховані на студентів з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». |
|
Date |
2015-04-29
2015-04-29 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8530
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8530
|
|