Запис Детальніше

"Гідродинамічні процеси та обладнання переробних і харчових виробництв" Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни " Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентів денної та заочної форми навчання

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title "Гідродинамічні процеси та обладнання переробних і харчових виробництв" Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни " Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентів денної та заочної форми навчання
 
Creator Паламарчук І.П.
Янович В.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки для
виконання лабораторно-практичних робіт з з навчальної дисципліни
для студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових
виробництв” напрямку підготовки 0505 “Машинобудування” денної та
заочної форми навчання у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів
акредитації
 
Date 2015-04-29
2015-04-29
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8554
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8554