Запис Детальніше

"Процеси та обладнання для екстрагування у переробних і харчових виробництвах" Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисцинліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентіа денної та заочної форми навчання

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title "Процеси та обладнання для екстрагування у переробних і харчових виробництвах" Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисцинліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентіа денної та заочної форми навчання
 
Creator Паламарчук І.П.
Янович В.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Екстрагуванням називається процес витягу одного або декількох
компонентів із суміші, що знаходиться у твердому або рідкому стані, шляхом
обробки розчинником (екстрагентом), вибірковим по відношенню до окремих
компонентів. Для наступного виділення цільового компоненту із суміші з
екстрагентом використовують випарювання або ректифікацію.
 
Date 2015-04-29
2015-04-29
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8555
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8555