Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання курсової роботи з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" за тематикою "Процеси та обладнання для подріблення у переробних і харчових виробництвах " для студентів бакалаврату зі спеціальності 6.0505

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання курсової роботи з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" за тематикою "Процеси та обладнання для подріблення у переробних і харчових виробництвах " для студентів бакалаврату зі спеціальності 6.0505
 
Creator Паламарчук І.П.
Янович В.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Подрібнення є процес цілеспрямованого зменшення розмірів шматків
матеріалу під дією зовнішніх сил. У випадку подрібнення матеріалу на частки
певних розмірів або форм процес називається різанням; а коли форми та
розміри подрібненого матеріалу значно різняться між собою, то даний процес
вважається дробленням.
 
Date 2015-04-29
2015-04-29
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8556
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8556