Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентів бакалаврату зі спеціальності 6.050503 «Обладнання переробних та харчових виробництв» за галуззю знань «Машинобуду
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентів бакалаврату зі спеціальності 6.050503 «Обладнання переробних та харчових виробництв» за галуззю знань «Машинобуду
|
|
Creator |
Паламарчук І.П.
Янович В.П. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Перемішування – є процес приведення до тісної взаємодії різних мас продукції за рахунок підвищення контактуючої площі з метою отримання продукта необхідної консистенції, підтримання останньої або для рівномірного розподілу домішок в основному об’ємі продукції. |
|
Date |
2015-04-29
2015-04-29 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8557
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8557
|
|