Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентів бакалаврату зі спеціальності 6.050503 «Обладнання переробних та харчових виробництв» за галуззю знань «Машинобуду

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентів бакалаврату зі спеціальності 6.050503 «Обладнання переробних та харчових виробництв» за галуззю знань «Машинобуду
 
Creator Паламарчук І.П.
Янович В.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Перемішування – є процес приведення до тісної взаємодії різних мас
продукції за рахунок підвищення контактуючої площі з метою отримання
продукта необхідної консистенції, підтримання останньої або для рівномірного
розподілу домішок в основному об’ємі продукції.
 
Date 2015-04-29
2015-04-29
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8557
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8557