Методичні вказівки з дисципліни «Мікробіологія» до практичних занять для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки з дисципліни «Мікробіологія» до практичних занять для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Блащук В.В. Блащук В.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Дисципліна "Мікробіологія" - одна з основних біологічних дисциплін, яка вивчається студентами факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Метою дисципліни є формування у студентів системи знань з основ мікробіології, засвоєння морфологічних, фізіологічних і культуральних ознак мікроорганізмів; вивчення біохімічних процесів, зумовлених їх життєдіяльністю; визначення ролі мікроорганізмів у кругообігу речовин у природі, зміні якості харчових продуктів і непродовольчих товарів при зберіганні |
|
Date |
2015-04-29
2015-04-29 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8569
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8569
|
|