Запис Детальніше

Методичні вказівки з дисципліни «Мікробіологія» до практичних занять для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки з дисципліни «Мікробіологія» до практичних занять для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»
 
Creator Власенко В.В.
Блащук В.В.
Блащук В.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дисципліна "Мікробіологія" - одна з основних біологічних дисциплін, яка
вивчається студентами факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
Метою дисципліни є формування у студентів системи знань з основ
мікробіології, засвоєння морфологічних, фізіологічних і культуральних ознак
мікроорганізмів; вивчення біохімічних процесів, зумовлених їх
життєдіяльністю; визначення ролі мікроорганізмів у кругообігу речовин у природі, зміні якості харчових продуктів і непродовольчих товарів при зберіганні
 
Date 2015-04-29
2015-04-29
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8569
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8569