Запис Детальніше

Особливості технології приготування трав’яного борошна

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості технології приготування трав’яного борошна
 
Creator Солона О.В.
Куземський В.М.
 
Subject Тези доповідей
2015 р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/
 
Description Трав’яне борошно – штучно висушений зелений корм для всіх видів
сільськогосподарських тварин. Його використовують з метою підвищення
поживності комбікормів і раціонів для свиней, птиці, молодняку великої
рогатої худоби та високопродуктивних корів.
 
Date 2015-06-05
2015-06-05
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8697
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8697