Робоча програма виробничої практики «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Робоча програма виробничої практики «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».
|
|
Creator |
Ціхановська В.М.
Полеся В.М. — |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Програма виробничої практики є невід’ємною складовою частиною підготовки фахівців напряму «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». Відповідно до навчального плану для підсилення практичного спрямування підготовки фахівців на першому курсі у другому семестрі передбачена 1 - тижнева виробнича практика на виробництвах підприємств ресторанного господарства. Період проходження виробничої практики триває з 15.06. 2015 р. по 21.06.2015 р.
|
|
Date |
2015-05-27
2015-05-27 2015 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8739
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8739
|
|