Запис Детальніше

Робоча програма виробничої практики «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Робоча програма виробничої практики «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».
 
Creator Ціхановська В.М.
Полеся В.М.

 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Програма виробничої практики є невід’ємною складовою частиною підготовки фахівців напряму «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». Відповідно до навчального плану для підсилення практичного спрямування підготовки фахівців на першому курсі у другому семестрі передбачена 1 - тижнева виробнича практика на виробництвах підприємств ресторанного господарства. Період проходження виробничої практики триває з 15.06. 2015 р. по 21.06.2015 р.
 
Date 2015-05-27
2015-05-27
2015
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/8739
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=8739